Bat Guano Extract

Een volledig biologische aanvullende meststof voor alle bloemen en vruchtgewassen

Het is algemeen bekend dat guano een zeer goede meststof is voor zeer veel planten. Nu is het echter wel zo dat de natuur de tijd dient te krijgen om die bron van meststoffen om te zetten naar voor de plant bruikbare verbindingen.

Bij veel planten gekweekt in bedekte teelt, is de cyclus te kort om het benodigde natuurlijke proces op tijd voor de plant plaats te laten vinden. In dat geval heeft de plant weinig tot niets aan de guano bemesting.

Met ons guano extract bieden wij een product aan waarbij dit natuurlijke proces al zeer ver is gevorderd. Wanneer dit extract via het giftwater aan de plant wordt aangeboden, heeft de plant zeer snel de beschikking over de door de guano geleverde mineralen, en dat via een geheel biologisch verlopen proces. De natuurlijke fosforverbindingen die ontstaan gedurende dit proces leveren fosfor in een vorm die direct en volledig door de plant opneembaar is, zonder daarbij schadelijke ballaststoffen achter te laten die uiteindelijk ophopingen veroorzaken zoals bij veel gangbare fosfor meststoffen.

Guano extract zorgt voor een hogere opbrengst en een verfijnde betere smaak van het eindproduct. Doordat het guano extract een geheel biologisch natuurproduct is, kan de kleur en samenstelling per seizoen licht verschillen.

NPK verhouding

De Bat Guano Extract heeft een NPK verhouding van 2-15-20. Deze voeding is geschikt voor de groei- en bloeifase van de cyclus. 

Dosering

Gebruik het guano extract in de verhouding 1:100. Voeg dus 1 liter op 100 liter water toe aan het giftwater.

Verpakkingen

  • Fles van 1 liter
  • Jerrycan van 5 liter
    Jerrycan van 10 liter

    Jerrycan van 20 liter

Advies

  • Wij raden het gebruik van Bacterial aan samen met het guano extract om te zorgen voor een snelle ontwikkeling van de biotoop binnen het door u gebruikte medium.

Bewaren

  • Bewaren tussen 10 - 25ºC